vineri, 25 ianuarie 2013

"THE WORLD BELOW" - Recorded

"THE WORLD BELOW" was recorded.



 CLICK ON THE LINK BELOW


4 comentarii:

  1. Craciun fericit cu multa sanatate si bucurie in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi Ani omule drag!razboiul sferelor ar fi razboiul sufletelor,ori toate sufletele isi au originea la Dumnezeu adica acea sfera din fiecare este chiar o parte din El.Cum ar putea cel care este, Iubirea,Bunatatea,I ntelepciunea si toate celelalte calitati la Absolut,sa faca asemenea greseala?Nu are cum!Da,intre oamenii si alte fiinte care au uitat de Dumnezeu,baloanele de sapun,productie umana sau demonica,au o gramada de produsi chimici daunatori,pot exista razboaie avem dovezi slavaDomnului.Dar noi toti in esenta suntem buni,sa fim drepti,caci tot din iubire am fost nascuti,fie ea doar trupeasca.Tot conteaza.Dar sa cautam sa implinim porunca Iubirii de Dumnezeul nostru(Lumina,Caldura sferei interioare)din toata inima,cu tot sfletul,cu toata puterea,din tot cugetul si pe aproapele ca pe noi insine!E posibil un razboi al neintelegerii Cuvantului lui Hristos dar si acesta trece daca lasam loc Dragostei!Poate fi o forma de razboi iscat dintr-o istorie familiala,un mediu de viata,poate o deceptie.cautam,analizam,observam, dar "ce la vie",noi cu Dumnezeu experimentam calatoria in Multiversuri,invatam suntem la scoala pamanteana "those days"!"Limba noastra-i o comoara in adincuri infundata,un sirag de piatra rara pe mosie revarsata" Limba noastra e frumoasa,tara noastra e frumoasa,portul nostru e frumos,cantecele,poezia sunt frumoase,oamenii sunt frumosi si destepti!Sa fim uniti in GanduriBune!VorbeBune!FapteBune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Petre Sebastian@

    Ma tem ca nu ati inteles intocmai fragmentul de mai sus, care este un pasaj important al romanului "Lumea de Jos".
    Universul este plin de sfere printre care si Pamantul.
    Razboiul sferelor nu are absolut nici o legatura cu umanitatea sau orice alta specie care ia forma materiala in univers.
    Esenta Iubirii la nivel Macro este una singura, intr-adevar, insa esenta poemului de mai sus o veti gasi in carte si acolo nu mai poate fi interpretata individual cum ati facut Dvs.
    Razboiul Sferelor a fost scris prin revelatie si nu are nici o legatura cu vreun principiu sau vreo dogma anume.
    Este o informatie primita de sus pe care am indraznit sa o expun in unul din romanele mele cu o directie precisa pentru cei avizati sau mai profund informati.
    Asadar este o linie fina, interpretativa, insa sunt foarte putini cei care vor decripta mesajul poemului asa cum a fost el revelat de mine.
    Daca o sa cititi cartea veti avea o alta abordare, va asigur.
    Omul este doar o alta lectie divina, a unui Creator care prin iubire a dat sansa speciei umane sa se ridice acolo unde candva a fost odata.
    Multumesc pentru vizita si va mai astept.
    Ma gasiti si pe facebook pentru mai multe detalii cu "Celestine Mihaela"

    RăspundețiȘtergere